• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:April 29, 2021

Glaciär

Under en pandemi som har dödat jordens halva befolkning har personer betalat en förmögenhet för att leva i karantän på ett hotell i Stockholm; Anna och Erik (Lena Endre, Alexander Karim) söker kontakt med varandra via walkie-talkies. I genren filmer som inspirerades av covid 19-pandemin lyckades Orca (2020) både beröra och roa. Här har vi en läkare och en pastor med privata demoner som kommer nära varandra själsligen, men allt förblir sömnigt, förväntat och sterilt, oförmöget att framkalla starka känslor.

2021-Sverige. 88 min. Färg. Widescreen. Regi: Baker Karim. Manus: Camilla Läckberg. I rollerna: Lena Endre (Anna), Alexander Karim (Erik).

Trivia: Claes Elfsberg bidrar med rösten till en nyhetsuppläsare på tv.

 

IMDb

What do you think?

1 / 5. Vote count: 3

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.