• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:November 15, 2021

Tills Frank skiljer oss åt 

EN KOMEDI OM ETT FRIERI.

Vera (Liv Mjönes) blir tillsagd av sin livscoach att sikta på en kille i sin egen liga, som känns rimlig; den personen är Carl-Johan (Peter Magnusson), men kollegan Frank (Erik Johansson) lockar… Filmen börjar med lögner, fortsätter med fler lögner och sedan finns det ingen hejd på hur Vera krånglar till sitt liv; det blir plågsamt och dumt, särskilt under en skidresa till Åre där hon jonglerar Carl-Johan och Frank. Mjönes är inte dålig, men hennes rollfigur prövar tålamodet tills vi frågar oss varför någon står ut med henne. 

2019-Sverige. 103 min. Färg. Widescreen. Regi: Leif Lindblom. Manus: Peter Magnusson. I rollerna: Liv Mjönes (Vera), Peter Magnusson (Carl-Johan), Erik Johansson (Frank), Allan Svensson, Emma Molin, Ariana Lleshaj… Per Sinding-Larsen, Peter Schildt.

 

IMDb

What do you think?

0 / 5. Vote count: 0

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.