• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:August 27, 2021

Eva & Adam

Adam (Olle Cardell) har just flyttat till Göteborg och blir omedelbart förtjust i klasskamraten Eva (Sonja Holm)… men hon och hennes bästa vän har precis slutit en pakt mot killar. 20 år efter förra filmen kom ett nytt, välgjort försök för en ny generation. Ursprungsseriens skapare har uppdaterat konceptet en smula, men det mesta är sig likt för mellanstadiebarn; det handlar om första kärleken och oro inför att föräldrarna ska skilja sig. Rutinerade biroller stöttar de unga talangerna; bland de sistnämnda finns Emil Algpeus som störig tonåring med goda storebrorsinstinkter.

2021-Sverige. 82 min. Färg. Regi: Caroline Cowan. Manus, serie: Måns Garthon, Johan Unenge. I rollerna: Sonja Holm (Eva), Olle Cardell (Adam), Liv Mjönes (Adams mamma), Jonatan Rodriguez, Rakel Wärmländer, Björn Bengtsson… Ulla Skoog, Kristoffer Appelquist.

 

IMDb

What do you think?

1 / 5. Vote count: 1

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.