• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:August 4, 2017

En fästman i taget

‚ÄĚLillan‚ÄĚ Carlberg (Sickan Carlsson) √§r tr√∂tt p√• att hennes f√§stman (Karl-Arne Holmsten) tar henne f√∂r given och beger sig ut p√• en resa f√∂r att tr√§ffa m√§n och utvecklas. Schamyl Baumans och Carlssons andra film tillsammans det √•ret (efter Klasskamrater) skickar Sickan ut p√• ett √§ventyr d√§r hon m√∂ter en otrogen handelsresande, en stilig disponent som s√∂ker lugn och ro i H√§rjedalen samt en dynamitard p√• rymmen. Gunnar Bj√∂rnstrand √§r njutbar i den rollen och det √§r trivsam st√§mning, men uppl√§gget √§r f√∂r f√•nigt och tandl√∂st f√∂r att bli mer √§n en bagatell.

1952-Sverige. 105 min. Svartvit. Regi: Schamyl Bauman. I rollerna: Sickan Carlsson (Lilian ‚ÄĚLillan‚ÄĚ Carlberg), Karl-Arne Holmsten (Arne Stockman), Stig J√§rrel (Adolf Lundkvist), Edvin Adolphson, Gunnar Bj√∂rnstrand, Stig Olin‚Ķ Arne K√§llerud, John Botvid.

 

IMDb

What do you think?

0 / 5. Vote count: 0

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.