• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:January 17, 2016

Små citroner gula

smacitronergulaEfter att ha f√•tt sparken fr√•n en lyxkrog hj√§lper Agnes (Rakel W√§rml√§nder) f√∂r√§ldrar till med ett l√•n som ska f√∂rverkliga hennes och n√•gra kollegors dr√∂m ‚Äď att starta en egen restaurang. En mer publikfriande film f√∂r regiss√∂ren som f√•r den h√§r versionen av Kajsa Ingemarssons chick lit-bok att fungera f√∂rv√•nansv√§rt v√§l, trots att ber√§ttelsen har sina orimligheter, inklusive den krystade romansen mellan W√§rml√§nder och en krogkritiker. Men klyschorna besegras och h√§r finns en aptitlig l√§tthet i regin. Det g√§ller √§ven sk√•despelarna; mycket v√§rme i Tomas von Br√∂mssens och Anki Lid√©ns f√∂r√§ldraportr√§tt.

2013-Sverige. 99 min. Färg. Regi: Teresa Fabik. Bok: Kajsa Ingemarsson. I rollerna: Rakel Wärmländer (Agnes), Dan Ekborg (Gerard), Josefin Bornebusch (Lussan), Sverrir Gudnason (David Kummel), Tomas von Brömssen, Anki Lidén.

5 kopia

 

IMDb

What do you think?

0 / 5. Vote count: 0

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.