• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:June 23, 2016

Springpojkar är vi allihopa

springpojkararviallihopaTv√• delikatessfirmor i Klarakvarteret konkurrerar om en order till direkt√∂r Johansson (Eric Abrahamsson); samtidigt organiserar sig deras springpojkar… En munter komedi som liksom flera andra filmer det √•ret har √Öke S√∂derblom och Thor Mod√©en i huvudrollerna. De f√•r gott om tillf√§llen att retas med varandra; olikheterna i deras figurer skapar en mycket underh√•llande dynamik. Historien (d√§r lite v√§l l√•ng tid √§gnas √•t ett cykellopp) √§r v√§ldigt l√§ttsm√§lt men godhj√§rtad och munter. Regiss√∂ren s√§tter bra fart p√• intrigen och Eva Henning √§r attraktiv i en av sina tidigaste roller.

1941-Sverige. 85 min. Svartvit. Regi: Ivar Johansson. Pj√§s: Harry Iseborg (“S√§nd gossen”). I rollerna: √Öke S√∂derblom (Gustav “Gugge” Svensson), Thor Mod√©en (Konrad Andersson), Eva Henning (Annie Nordin), Benkt-√Öke Benktsson, Eric Abrahamsson, Rune Halvarsson.

5 kopia

 

IMDb

What do you think?

3 / 5. Vote count: 1

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.