• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:February 4, 2016

Flottans glada gossar

H√ĄR KOMMER VI MED FRISKA FL√ĄKTAR, FLICKOR, MUSIK OCH FESTLIGA √ĄVENTYR!

Flottans glada gossar (1954) Filmografinr 1954/07Beredskapsfilmer var populära på 40-talet, men här tjatas formeln igenom igen utan större framgång. Handlingen är dum, tillkrånglad och inte det minsta trovärdig, då sjömannen Lasse Alm (Åke Söderblom) av mycket tillgjorda skäl tvingas byta identitet med Ludvig Ekman (Gunnar Björnstrand) och sedermera får leva lyxliv på exotisk ort. Vyer från Monte Carlo är en kompensation, men skådespelarna (väl ålderstigna för rollerna) kan inte göra mycket för den erbarmliga storyn. 

1954-Sverige. 100 min. Svartvit. Regi: Rolf Husberg. I rollerna: Åke Söderblom (Lasse Alm), Egon Larsson (Harry Nyström), Åke Grönberg (Eskil Bladh), Gunnar Björnstrand (Ludvig Ekman), Yvonne Lombard, Sonja Stjernquist. Röst: Karl-Arne Holmsten.

7 kopia

 

IMDb

What do you think?

0 / 5. Vote count: 0

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.