• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:September 11, 2021

Hundtricket ‚Äď the movie

hundtricketEn hyllning till alla romantiska Hollywoodfilmer d√§r k√§rleken alltid botar allt. Problemet √§r att denna homage till punkt och pricka f√∂ljer tryggt utstakade sp√•r, d√§r evige romantikern Simon (Linus Wahlgren) till slut hittar dr√∂mtjejen (Josephine Bornebusch) men ocks√• m√∂rka moln p√• himlen. Manusf√∂rfattarna borde ha strulat med konventionerna lite, men det √§r ofta roligt √§nd√•, mest p√• grund av Alexander Skarsg√•rds spel och de repliker han v√§lsignas med. Hans rollfigur √§r en svagbeg√•vad dokus√•padeltagare, men ‚ÄĚRobinson-Micke‚ÄĚ visar sig √§nd√• ett visst djup…

2002-Sverige. 106 min. Färg. Widescreen. Regi, manus: Christian Eklöw, Christopher Panov. I rollerna: Linus Wahlgren (Simon), Josephine Bornebusch (Mia), Alexander Skarsgård (Micke), Ivan Nikcevic, Kjell Bergqvist… Pontus Gårdinger.

 

IMDb

What do you think?

0 / 5. Vote count: 0

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.