Jag älskar dig – en skilsmässokomedi

Efter 18 år har äktenskapet mellan Gustaf och Marianne (Björn Kjellman, Christine Meltzer) gått i stå; beslutet att separera kastar de båda in i en förvirrad tillvaro… Det är svårt att fastna för så mycket annat i den här romantiska komedin än de vackra vyer av Stockholm som filmskaparna har fått till. Den utspelar sig i borgerlig miljö, men är långt ifrån så rolig eller charmig som hade behövts. På något sätt puttrar det ändå på i trivsamt tempo och skådespelarna gör vad de kan, även Kjellman trots att hans figur är frustrerande tafatt.

2016-Sverige. 98 min. Färg. Regi: Johan Brisinger. Manus: Johan Brisinger, Mikael Södersten, Martina Haag. I rollerna: Björn Kjellman (Gustaf), Christine Meltzer (Marianne), Rodolfo Corsato (Rodolfo), Sven-Bertil Taube, Anita Wall, Martina Haag… Nour El Refai, William Spetz, Thomas Hanzon, Philip Zandén.

 

IMDb

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.