• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:September 20, 2021

Sune ‚Äď best man

Sune (Elis Gerdt) följer med familjen till Göteborg för att vara med på morfars (Tomas von Brömssen) bröllop… men egentligen vill han hänga med klassen på skolresa. Uppföljaren till Sune vs Sune (2018) är en lyckad komedi som matchar första filmens knasigheter och charm. Slapstick, rolig dialog, fantasier och en familj som det är lätt att tycka om är återigen en styrka; von Brömssen gör sitt till, en morfar som undrar om det verkligen är rätt för en man i hans ålder att gifta sig. Kanske inga överraskningar, men stor entusiasm under familjens splittrade äventyr inför bröllopet.

2019-Sverige. 84 min. Färg. Widescreen. Regi, manus: Jon Holmberg. I rollerna: Elis Gerdt (Sune Andersson), Fredrik Hallgren (Rudolf Andersson), Sissela Benn (Karin Andersson), Tomas von Brömssen, Baxter Renman, Tea Stjärne… Marika Lindström.

Trivia: F√∂ljd av Sune ‚Äď uppdrag: midsommar (2020).¬†

 

IMDb

What do you think?

0 / 5. Vote count: 0

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.