• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:November 2, 2020

Under pyramiden

När konsthandlaren Sten Oxe (Johan Rabaeus) försvinner blir hans dotter, galleristen Katarina (Stine Fischer Christensen), indragen i en härva som leder henne till Egypten. Regissörens Avalon (2012) uppskattades på de flesta håll, men det här försöket till thriller totalsågades, trots att även den fokuserar främst på atmosfär och att skildra äldre, framgångsrika personer som fortfarande ser livet som ett äventyr. Men Axel Peterséns totala ointresse för en bra story gör att här finns noll spänning.

2016-Sverige-Nederländerna. 80 min. Färg. Widescreen. Regi, manus: Axel Petersén. I rollerna: Stine Fischer Christensen (Katarina Oxe), Reine Brynolfsson (Bo Lauritz), Johan Rabaeus (Sten Oxe), Léonore Ekstrand, Ali Cifteci, David Dastmalchian… Philip Zandén.

 

IMDb

What do you think?

0 / 5. Vote count: 0

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.