• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:July 23, 2017

Skuggornas hus

DET F√ĖRFLUTNA KR√ĄVER SIN R√ĄTT…

Två lärare (Gunilla Röör, Stefan Sauk) tar med en musikklass till ett gammalt hus på Gotland där kvinnan som grundade deras skola växte upp… men det är märkt av det förflutna. En ryslig miniserie som främst vänder sig till ungdomar, om en klass som döljer en hemlighet och en lärare som först nu har börjat jobba igen efter ett sammanbrott. Hon tycker sig se spöken i det märkliga huset på Gotland, men det är inte hennes hjärna som framkallar dem… Mysteriet dras ut en smula, men bra stämning och ett ambitiöst, påkostat klimax. Många senare bekanta ansikten bland eleverna.

1996-Sverige. Gjord f√∂r tv. 173 min. F√§rg. Regi: Mikael H√•fstr√∂m. Bok: Bjarne Reuter (‚ÄĚ7:A‚ÄĚ). I rollerna: Gunilla R√∂√∂r (Gia), Stefan Sauk (Henrik), Jesper Sal√©n (Mauritz), Hanna Alstr√∂m, Emelie Rosenqvist, Peter Viitanen‚Ķ Gustaf Skarsg√•rd, Inga Landgr√©, Rakel W√§rml√§nder, Moa Gammel.

Trivia: Ursprungligen visad i tre avsnitt.

MEDEL

IMDb

What do you think?

0 / 5. Vote count: 0

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.