• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:November 16, 2016

Den som söker

densomsokerNär Tuva (Josephine Bornebusch) förlorar sina föräldrar i en bilolycka upptäcker hon att hon var adopterad och beger sig till en liten by för att reda ut var hon kommer ifrån… Regissörens långfilmsdebut är väl uppbyggd stämningsmässigt och håller oss länge nyfikna på hemligheterna bakom Bornebuschs ursprung. Mystiska saker pågår ute i skogen, och Bornebusch är bra. Men känslan av att Tuva är något stort på gång infrias aldrig; hemligheterna visar sig vara ganska ordinära och filmen tappar fart.

2013-Sverige. 96 min. Färg. Widescreen. Regi, manus: Johan Lundh. I rollerna: Josephine Bornebusch (Tuva), Björn Granath (Eskil), Claes Ljungmark (Olof), Ingela Olsson, Erik Johansson, Tyra Olin… Marika Lindström, Niklas Falk, Pia Green.

6 kopia

 

IMDb

What do you think?

0 / 5. Vote count: 0

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.