• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:July 9, 2016

Varannan vecka

TV√Ö BR√ĖDER I EN VARM KOMEDI OM KYLIGA RELATIONER.

varannanveckaSamtidigt som Pontus (Felix Herngren) och hans ex-fru t√§nker skaffa barn ihop, blir hans bror Jens (M√•ns Herngren) utkastad av sin fru. √Ąnnu en relationskomedi i samma stuk som Adam & Eva (1997) ‚Äď precis som f√∂rr fungerar reklamfilmsparodierna som kommentarer till handlingen. Sk√•despelarna √§r trevliga, men ingen utm√§rker sig s√§rskilt. Manuset √§r riktigt tunt och leder ingenvart, f√∂rutom till ett konstaterande om att √§rlighet √§r en dygd. Men vad g√∂r det n√§r filmen, med sin vardagshumor, trots allt √§r s√• pass rolig och romantisk?¬†

2006-Sverige. 97 min. Färg. Regi, manus: Hannes Holm, Hans Ingemansson, Felix Herngren, Måns Herngren. I rollerna: Felix Herngren (Pontus), Måns Herngren (Jens), Cecilia Frode (Johanna), Anja Lundqvist, Anna Björk, Sofia Ledarp… Claire Wikholm.

Trivia: I scenen där Måns Herngrens karaktär ska vara packad på krogen var skådespelaren rejält berusad på riktigt.

5 kopia

 

IMDb

What do you think?

0 / 5. Vote count: 0

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.