• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:February 14, 2016

I natt ‚Äď eller aldrig

I natt - eller aldrig (1941) Filmografinr 1941/11Deckarf√∂rfattaren Erik Andersson (√Öke S√∂derblom) anl√§nder med assistenten John Sj√∂lin (Thor Mod√©en) till ett vinterhotell f√∂r att skriva n√§sta b√§sts√§ljare, men de blir misst√§nkta f√∂r brott… En mycket tunn historia som f√∂rv√•nansv√§rt nog saknar skurkar, vilket hade beh√∂vts; inte ens en solochv√•rare dyker upp. Trist rakt igenom, liksom det faktum att storyn aldrig kommer utanf√∂r hotellets gr√§nser. Beh√•llningen √§r tv√• stj√§rnors insatser; S√∂derblom och Mod√©en munhuggs friskt.

1941-Sverige. 86 min. Svartvit. Regi: Gustaf Molander. I rollerna: √Öke S√∂derblom (Erik Andersson), Thor Mod√©en (John Sj√∂lin), Sickan Carlsson (Margit Holm), Barbro Kollberg, H√•kan Westergren, Tollie Zellman‚ĶErik ‚ÄĚBullen‚ÄĚ Berglund, Eric Abrahamsson.

8.gif kopia

 

IMDb

What do you think?

0 / 5. Vote count: 0

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.