• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:June 23, 2016

Suxxess

EN FILM F√ĖR ALLA SOM √ĄR, HAR VARIT, T√ĄNKER BLI ELLER… K√ĄNNER N√ÖGON CHEF.

suxxessFöretaget Omniville har fått en ny chef och spänningen är stor; han (Göran Ragnerstam) visar sig dock vara en iskall affärsman och arbetskamraterna skakas om av hans ondska. Tv-profilerna Peter Schildt/Christina Herrström har skrivit en historia som trots sina överdrifter får i alla fall mig att minnas en av mina forna arbetsplatser med obehag. Ragnerstam är perfekt som den monotone och grymme vd:n, men den här moralkakan är aldrig så rolig som den tror att den är och alltför mycket i upplägget känns fasligt konstruerat.

2002-Sverige-Danmark. 102 min. F√§rg. Widescreen. Regi: Peter Schildt. Manus: Peter Schildt, Christina Herrstr√∂m. I rollerna: Peter Engman (Daniel Karlberg), Cilla Thorell (Carla Nord), G√∂ran Ragnerstam (Robert Mattsson), Mikaela Ramel, Iwar Wiklander, Stina Ekblad… Lennart J√§hkel, Julia Dufvenius, Sven Wollter.

Guldbagge: Bästa manliga biroll (Ragnerstam).

6 kopia

 

IMDb

What do you think?

0 / 5. Vote count: 0

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.