• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:June 23, 2016

Suxxess

EN FILM FÖR ALLA SOM ÄR, HAR VARIT, TÄNKER BLI ELLER… KÄNNER NÅGON CHEF.

suxxessFöretaget Omniville har fÄtt en ny chef och spÀnningen Àr stor; han (Göran Ragnerstam) visar sig dock vara en iskall affÀrsman och arbetskamraterna skakas om av hans ondska. Tv-profilerna Peter Schildt/Christina Herrström har skrivit en historia som trots sina överdrifter fÄr i alla fall mig att minnas en av mina forna arbetsplatser med obehag. Ragnerstam Àr perfekt som den monotone och grymme vd:n, men den hÀr moralkakan Àr aldrig sÄ rolig som den tror att den Àr och alltför mycket i upplÀgget kÀnns fasligt konstruerat.

2002-Sverige-Danmark. 102 min. FĂ€rg. Widescreen. Regi: Peter Schildt. Manus: Peter Schildt, Christina Herrström. I rollerna: Peter Engman (Daniel Karlberg), Cilla Thorell (Carla Nord), Göran Ragnerstam (Robert Mattsson), Mikaela Ramel, Iwar Wiklander, Stina Ekblad… Lennart JĂ€hkel, Julia Dufvenius, Sven Wollter.

Guldbagge: BĂ€sta manliga biroll (Ragnerstam).

6 kopia

 

IMDb

What do you think?

0 / 5. Vote count: 0

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.