• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:June 17, 2018

Kopps

koppsRegiss√∂ren Josef Fares andra stora biosucc√© har inte alls den tyngd som Jalla! Jalla! (2000) hade, men √§r √§nd√• sev√§rd. Den utspelar sig i en gudsf√∂rg√§ten h√•la d√§r det har blivit dags att avveckla polisstationen ‚Äď poliserna g√•r inte med p√• det utan startar en egen brottsv√•g f√∂r att beh√•lla sina jobb. Det √§r ett sk√∂nt g√§ng snutar, med Sissela Kyle och G√∂ran Ragnerstam som det gr√§lande √§kta paret och Torkel Petersson som den vilt fantiserande kollegan. Fares anv√§nder pigga specialeffekter men ser √§nd√• till att det inte blir f√∂r f√•nigt… f√∂rutom i en beklaglig scen d√§r Petersson skiter i skogen.

2003-Sverige-Danmark. 90 min. Färg. Regi: Josef Fares. Manus: Josef Fares, Mikael Håfström, Vasa. I rollerna: Fares Fares (Jakob), Torkel Petersson (Benny), Göran Ragnerstam (Lasse), Sissela Kyle, Eva Röse.

5 kopia

 

IMDb

What do you think?

0 / 5. Vote count: 0

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.