• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:February 12, 2016

Hotet

Unknown Kjell Sundvall har ingen anledning att skämmas för att han gör kommersiella filmer, men däremot har han ofta problem med manuset. Det här är en förutsägbar historia med klichéfylld personteckning (det gäller inte minst Stefan Sauks labile krigsveteran). Manuset tycks mest vara en ursäkt för att visa upp våra stridsflygplan i mer heroiska omständigheter än kraschlandningar. 

2004-Sverige-Finland. 102 min. F√§rg. Widescreen. Regi: Kjell Sundvall. Manus: Stefan Sauk, Karin Alvtegen-Lundberg, Ken Lindberg. I rollerna: Shanti Roney (Lasse Brunell), Maria Bonnevie (Inger Brunell), Stefan Sauk (Christer Haglund), Dejan Cukic, Peter Franz√©n, G√∂ran Ragnerstam… Roland Hedlund, Peter Haber.

6 kopia

 

IMDb

What do you think?

0 / 5. Vote count: 0

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.