• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:January 23, 2016

Familjens hemlighet

Unknown-1Arne Ekman (Kotti Chave), son till en kommendörkapten, har inte berättat för föräldrarna att han lever ihop med en kvinna och deras tre år gamla son. Så ser handlingen ut i en film med socialt budskap från den tiden då utomäktenskapliga barn var något man talade tyst om. Hemligheten visar ju sig dock inte vara så farlig och barnet är för gulligt för att stötas bort. Olof Winnerstrand och Karin Swanström är riktigt roliga och avväpnande som farföräldrarna, men manuset är väldigt menlöst och sonens hemlighetsmakeri inte så trovärdigt.

1936-Sverige. 89 min. Svartvit. Regi: Gustaf Molander. I rollerna: Olof Winnerstrand (Arvid Ekman), Karin Swanstr√∂m (Lilli Ekman), Birgit Tengroth (Margit Berg), Kotti Chave (Arne Ekman), Erik ‚ÄĚBullen‚ÄĚ Berglund‚Ķ Hj√∂rdis Petterson.

6 kopia

 

IMDb

What do you think?

0 / 5. Vote count: 0

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.