• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:January 7, 2016

Dykaren

UnknownN√•gra fiskare drar upp polska Irena Walde (Izabella Scorupco) ur vattnet, men hon f√∂rsvinner snart p√• land… Du kan s√§kert lista ut att de d√§r fiskarna snart √•ngrar att de kom i n√§rheten av henne. En hoppl√∂st klich√©fylld, tr√•kig thriller d√§r folk mest hotar och misshandlar varandra; den n√§rmast paranoida r√§dslan f√∂r ryska maffian lever vidare i svensk film. Tomas von Br√∂mssen verkar ha kul i sin aspackade roll, men hur i hela friden kunde Klaus Maria Brandauer st√§lla upp p√• det h√§r?!

2000-Sverige-Danmark. 97 min. Färg. Widescreen. Regi: Erik Gustavson. I rollerna: Klaus Maria Brandauer (Orlov), Stefan Sauk (Arne Nordbeck), Izabella Scorupco (Irena Walde), Alexander Domogarov, Ivan Mathias Petersson… Alexander Skarsgård, Keve Hjelm, Tomas von Brömssen.

7 kopia

 

IMDb

What do you think?

0 / 5. Vote count: 0

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.