• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:January 7, 2016

Ellinors bröllop

‚Äď √ĄLSKAR HON DIG? ‚Äď JA, FAST HON VET INTE OM DET √ĄNNU.

Unknown-1Filosofistudenten Peter Lind (Jonas Malmsj√∂) f√∂rs√∂ker charma ton√•rsf√∂r√§lskelsen Ellinor (Fanny Risberg), trots att hon snart ska gifta sig. Endast den som aldrig ser filmer l√§r f√∂rv√•nas √∂ver att grabben kanske lyckas med upps√•tet‚Ķ N√•gra snygga 20-√•ringar, lite medryckande popmusik och en mycket enkel historia som slutar lyckligt (i samma stil som Mandomsprovet dessutom) ‚Äď mer kanske inte beh√∂vs f√∂r en lat publik. Men manuset √§r inte s√§rskilt trov√§rdigt; Malmsj√∂ beter sig som en idiot, vilket vi tittare tydligen ska tycka √§r charmigt och gulligt.

1996-Sverige. 91 min. Färg. Regi: Henry Meyer. Foto: Sten Holmberg. I rollerna: Fanny Risberg (Ellinor), Jonas Malmsjö (Peter Lind), Ivan Mathias Petersson (Göran), Gustaf Hammarsten, Ewa Fröling, Allan Svensson… Alexandra Rapaport, Mikael Persbrandt, Sten Ljunggren.

6 kopia

 

IMDb

What do you think?

0 / 5. Vote count: 0

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.