• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:January 7, 2016

Ellinors bröllop

– ÄLSKAR HON DIG? – JA, FAST HON VET INTE OM DET ÄNNU.

Unknown-1Filosofistudenten Peter Lind (Jonas Malmsjö) försöker charma tonĂ„rsförĂ€lskelsen Ellinor (Fanny Risberg), trots att hon snart ska gifta sig. Endast den som aldrig ser filmer lĂ€r förvĂ„nas över att grabben kanske lyckas med uppsĂ„tet
 NĂ„gra snygga 20-Ă„ringar, lite medryckande popmusik och en mycket enkel historia som slutar lyckligt (i samma stil som Mandomsprovet dessutom) – mer kanske inte behövs för en lat publik. Men manuset Ă€r inte sĂ€rskilt trovĂ€rdigt; Malmsjö beter sig som en idiot, vilket vi tittare tydligen ska tycka Ă€r charmigt och gulligt.

1996-Sverige. 91 min. FĂ€rg. Regi: Henry Meyer. Foto: Sten Holmberg. I rollerna: Fanny Risberg (Ellinor), Jonas Malmsjö (Peter Lind), Ivan Mathias Petersson (Göran), Gustaf Hammarsten, Ewa Fröling, Allan Svensson
 Alexandra Rapaport, Mikael Persbrandt, Sten Ljunggren.

6 kopia

 

IMDb

What do you think?

0 / 5. Vote count: 0

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.