• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:June 4, 2021

Vitt skräp

Sami (Ola Rapace) kommer till ett litet samhälle vars undre värld styrs av Gubben (Donald Högberg) och hans söner; snart dras han in i ett farligt spel. En gangsterfilm som började spelas in redan 2014. Trots ekonomiska problem håller den ihop väl, men den här kärleksförklaringen till Guy Ritchie-filmer saknar tyvärr engagerande rollfigurer och ett spännande upplägg. Det blir mest en 80-talsdoftande stilövning som mot slutet urartar i kaos.

2021-Sverige. 106 min. Färg. Widescreen. Regi: Tobias Leo Nordquist. I rollerna: Ola Rapace (Sami), Ida Engvoll (Kim), Erik Bolin (Kenneth), Peter Viitanen, Donald Högberg, Dakota Trancher Williams.

 

IMDb

What do you think?

3 / 5. Vote count: 2

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.