• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:October 9, 2020

Inland

En ung kvinna (Irma von Platen) flyttar med sin pojkv√§n till en by i Norrland d√§r han v√§xte upp; f√∂rh√•llandet tar slut redan innan de √§r framme, men hon best√§mmer sig f√∂r att stanna kvar. Nog skulle det bli en utmaning att filma den hyllade romanen eftersom huvudrollsfiguren √§r s√• passiv ‚Äď och jo, det √§r sv√•rt att engagera sig i henne. Vi f√∂ljer kvinnan medan hon jobbar i den lokala matbutiken, √§ter l√∂sgodis och f√•r sm√• sammanbrott medan midnattssolen pl√•gar henne. √Ėdslighet i landskap och person speglas, ibland effektfullt.

2020-Sverige. 88 min. F√§rg. Widescreen. Regi, manus: Jon Bl√•hed. Bok: Elin Willows (‚ÄĚInlandet‚ÄĚ). Foto, klippning: Jimmy Sundin. I rollerna: Irma von Platen (X), Eva Melander (Lena), Ann Petr√©n (Laila), Albin Grenholm, Paloma Perez, Tage Wikander Herv√©n.

 

IMDb

What do you think?

2 / 5. Vote count: 2

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.