Andra sidan

Medan Fredrik (Linus Wahlgren) är bortrest på ett nytt jobb upptäcker hans flickvän (Dilan Gwyn) och son (Eddie Eriksson Dominguez) att de kanske inte är så ensamma i radhuset som de trodde. Det är inte en skräckfilm som bjuder på något nytt. Tvärtom lånas här friskt från föregångare som James Wan och David F. Sandberg. Det blinkas åt Conjuring och The Shining. Men även om du kan bocka av det förväntade i storyn, med spökhus och allt, är det inte fel att inspireras av de bästa. Hantverket är gott nog, med välregisserade skrämselscener, tillfredsställande effekter och fina insatser av skådespelarna. 

2020-Sverige. 87 min. Färg. Widescreen. Regi, manus: Oscar Mellander, Tord Danielsson. I rollerna: Dilan Gwyn (Shirin), Linus Wahlgren (Fredrik), Eddie Eriksson Dominguez (Lukas), Karin Lithman, Henrik Norlén, Troy James.

 

IMDb

What do you think?

2 / 5. Vote count: 3

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.