Rymdresan

DOM SKULLE RÄDDA JORDEN, MEN HAMNADE 65 MILJONER ÅR FEL!

När en meteorit hotar jorden beger sig en forskare (Robert Gustafsson) ut i rymden i en raket… men upptäcker att han har två fripassagerare (Teresa Cortes Eliasson, Theodor Haraldsson) med sig. En ambitiös barnfilm som vill inspirera inte minst flickor att intressera sig för rymden; de minsta kan säkert uppskatta äventyr bland dinosaurier och besöket på Mars. Men de datoranimerade miljöerna saknar själ och filmen känns omogen. Publiken förtjänar vassare humor; Gustafssons potential borde ha utnyttjats bättre.

2020-Sverige. 74 min. Färg. Regi: Patrik Forsberg. Manus: Alec Sokolow, Patrik Forsberg. Bok: Christer Fuglesang, Alvaro Tapia. I rollerna: Robert Gustafsson (Albert), Teresa Cortes Eliasson (Mariana), Theodor ”Theoz” Haraldsson (Markus), Jennie Silfverhjelm, Hedda Stiernstedt, Olle Sarri. Röst: Kim Sulocki.

Trivia: Fuglesang dyker upp i en cameoroll. Ella Lemhagen assisterade med personregin.

 

IMDb

What do you think?

0 / 5. Vote count: 0

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.