Berts dagbok

Bert (Hugo Krajcik) och hans kompisar har börjat sjuan; för att komma närmare en nia han har fallit för blir Bert vän med hennes lillasyster (Julia Pirzadeh)… Efter succén med den senaste tidens Sune-filmer var det dags att gräva upp en annan gammal bekantskap från Anders Jacobssons och Sören Olssons ungdomsböcker. Men det här är en besvikelse, särskilt eftersom regissören är medlem i fina humorgruppen Grotesco. Okej underhållning för barn, men inte särskilt rolig och med mycket ojämna skådespelarinsatser.

2020-Sverige. 90 min. Färg. Widescreen. Regi: Michael Lindgren. I rollerna: Hugo Krajcik (Bert), Julia Pirzadeh (Amira), Frank Dorsin (Åke), Yussra El Abdouni, Arvid Bergelv, Frode Östlin Westman… Suzanne Reuter, Björn Gustafsson, Per Andersson, Henrik Dorsin.

Trivia: David Boati dyker upp i en scen som Lill-Eriks pappa; i tv-serien Bert (1994) och filmen Bert – den siste oskulden (1995) spelade han Lill-Erik.

 

IMDb

What do you think?

0 / 5. Vote count: 0

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.