Hajen som visste för mycket

EN BÖRSFARS.

Finansmannen Samuel Plottner (Claes Eriksson) jagar sin son (Anders Eriksson) som han misstänker har lierat sig med en konkurrent… Galenskaparna & After Shave följde upp succén med Leif (1987) med ännu en galen musikalkomedi, den här gången med sikte på börsen och det utseendefixerade 1980-talet. Det börjar bra, med en vild helikopterjakt och ett engagerande musiknummer med dansande yuppies. Claes Eriksson själv gör en rolig, kolerisk insats, men man tappar intresset för den sanslöst röriga storyn.

1989-Sverige. 88 min. Färg. Regi, manus, sånger: Claes Eriksson (”Kung av ett sobert kaos”). I rollerna: Anders Eriksson (Joakim Plottner), Claes Eriksson (Samuel Plottner), Kerstin Granlund (Dixie Hopper), Per Fritzell, Jan Rippe, Peter Rangmar… Charlott Strandberg, Knut Agnred, Gaby Stenberg, Laila Westersund.

 

IMDb

What do you think?

0 / 5. Vote count: 0

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.