Huset vid skogens slut

IF YOU CAN’T HANDLE YOUR DEMONS, THE DEMONS WILL HANDLE YOU.

Astrid (Alexandra Alegren) blir attackerad av en maskerad man i sitt hem, men överlever; en tid senare åker hon till familjens stuga för att tillbringa tid med sin syster och mor (Andrea Larsdotter, Maria Grip)… Den här lågbudgetrysaren flörtar friskt med klassiska skräckinslag som drömmar, den ondskefulla modern och en isolerad stuga i skogen där fasansfulla saker sker. Lutar åt att vilja vara en ny Happy Death Day (2017), men humor saknas liksom en förmåga att skrämmas; upprepningarna blir för tjatiga.

2020-Sverige. 84 min. Färg. Widescreen. Regi, manus: Jonathan Katzeff. Klippning: Max Arehn, Jonathan Katzeff. I rollerna: Alexandra Alegren (Astrid), Andrea Larsdotter (Louise), Maria Grip (Stina), Minna Treutiger.

 

IMDb

What do you think?

5 / 5. Vote count: 1

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.