Sune i fjällen

När Sune (William Ringström) upptäcker att tjejen han är kär i ska till fjällen med en snygg sportkille övertygar han resten av sin familj om målet för nästa resa. Den tredje Sune-filmen med Morgan Alling och gänget fortsätter i samma stil, även om Hannes Holm har lämnat ifrån sig registolen. Här finns den förväntade mängden billig slapstick, lika oinspirerat arrangerat som förr. Många skämt har kulturreferenser som säkert går över huvudet på barnpubliken, som trots det gjorde filmen till en biosuccé. 

2014-Sverige. 92 min. Färg. Regi: Gustaf Åkerblom. Manus: Hannes Holm, Sören Olsson. I rollerna: William Ringström (Sune Andersson), Morgan Alling (Rudolf Andersson), Anja Lundqvist (Karin Andersson), Julius Jimenez Hugoson, Hanna Elffors Elfström, Julia Dufvenius… Frida Hallgren, Jessica Almenäs, Tony Irving.

 

IMDb

What do you think?

0 / 5. Vote count: 0

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.