Breaking Surface

Två halvsystrar (Moa Gammel Ginsburg, Madeleine Martin) beger sig till Nordnorge för att göra ett vinterdyk, men ett stort stenras ställer med en katastrof… En spännande överlevnadsthriller som utnyttjar vackra men kyligt farliga miljöer väl. Undervattensscenerna, inspelade i en enorm vattentank i Belgien, imponerar lika mycket som filmskaparnas förmåga att krypa under skinnet med en rad obehagliga inslag. Gammel Ginsburgs alltmer desperata försök att rädda systern blir en kamp mot klockan. Enkel på sitt sätt, men vass och filmen tjänar på hängivna skådespelarinsatser.

2020-Sverige. 85 min. Färg. Widescreen. Regi, manus: Joachim Hedén. I rollerna: Moa Gammel Ginsburg (Ida), Madeleine Martin (Tuva), Trine Wiggen (Anne).

 

IMDb

What do you think?

3 / 5. Vote count: 2

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.