Catwalk – från Glada Hudik till New York

Glada Hudik-teatern har bjudit på föreställningar, turnéer, filmer och dokumentärserien Elvis i glada Hudik (2010). Den tog de funktionshindrade medlemmarna och deras eldsjäl till ledare, Pär Johansson, på en resa till New York, och här sker samma sak. Fast den här gången börjar det med ett projekt där Pär bestämmer sig för att ordna en modevisning där modellerna inte ser ut som de brukar göra. Eftersom det är ett avancerat projekt och med tanke på att filmen gör en poäng av de praktiska och ekonomiska bekymren hade det varit givande att få veta hur de löste sig, inte bara att de gör det. Men filmen satsar allt på feelgood, vilket är smart eftersom den delen är snygg, rolig och engagerande.

2020-Sverige. 95 min. Färg. Widescreen. Regi: Johan Skog.

Trivia: Bland de exekutiva producenterna finns Jan Scherman (som också syns i filmen). Även visad som en förlängd tv-serie.

 

IMDb

What do you think?

5 / 5. Vote count: 1

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.