Vilken jävla cirkus

Hugo (Gustav Lindh) förlorar tragiskt sin första stora kärlek och snubblar rakt in i en kringresande cirkus. Helena Bergström hamnade snett efter En underbar jävla jul (2015) med det här fåniga dramat. Lindh är utmärkt som den unge killen, men hans nya romans med en mystisk tjej som vägrar prata är stendöd från början. Överhuvudtaget hanteras sorgetemat på ett klumpigt och oberörande sätt. Tomas von Brömssen bidrar dock med värme som cirkusdirektören.

2017-Sverige. 119 min. Färg. Producerad av Colin Nutley. Regi, manus: Helena Bergström. I rollerna: Gustav Lindh (Hugo), Molly Nutley (Anna), Tomas von Brömssen (Casall), Aliette Opheim, Johan Widerberg, Evin Ahmad… Vanna Rosenberg, Livia Millhagen, Reuben Sallmander.

 

IMDb

What do you think?

0 / 5. Vote count: 0

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.