Krocken

Två par anländer till ett pensionat ute på landet där äktenskapsrådgivaren Noah (Jill Ung) ska ha terapisessioner med dem; paren krockar med detsamma… En snabbt inspelad dramakomedi där det ena paret är frivilligt (?) barnlöst och intellektuellt medan det andra består av ytliga, vräkiga och mer ”jordnära” personer. Mycket är uppenbart i filmen, inte minst karaktärsteckningen, även om Lena Koppels ambition är att lyfta fram allvarliga problem. Ibland blir det skruvat, men det är aldrig tillfredsställande. Det gäller särskilt slutet.

2018-Sverige. 82 min. Färg. Regi: Lena Koppel. Manus: Lena Koppel, Otto Runmark. I rollerna: Jill Ung (Noah), Siw Erixon (Kajsa), Erik Ståhlberg (Philip), Magdalena in de Betou, Claes Malmberg, Andréa Malmberg.

 

IMDb

What do you think?

3 / 5. Vote count: 1

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.